Mijn naam is Miranda van Leeuwen-Vlasveld, dochter van een Schilder en vrouw van een ondernemer in de boomkwekerij sector. Tevens trotse moeder van 2 dochters.

Ik ben een buitenmens, hou van de natuur en de prachtige omgeving waarin we wonen. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden met de hond en mijn paard.

Het begin van Skin Specials:

Al vanaf 1990 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialist, vele jaren heb ik in loondienst gewerkt bij verschillende bedrijven. Na zoveel jaar werkzaam te zijn in het vak merkte ik dat ik steeds kritischer werd op het gebied van producten en ingrediënten. Waarom werkt het ene product wel en het andere bijna niet. Waarom reageert de huid op lange termijn zo wisselend? Is het eigenlijk allemaal wel zo gezond en veilig wat ik doe? Allemaal vragen waar ik me steeds meer in ging verdiepen.

En zo is Skin Specials ontstaan, ik paste niet meer in de jas van de werkgever en ben mijn eigen pad gaan volgen.

De zoektocht naar een product wat aan mijn visie van veilige, verantwoorde en effectieve verzorging voldeed. Dat was een hele zoektocht; tot ik in aanraking kwam met een nieuw merk op de Nederlandse markt. Epionce, simpel, effectief en bewezen. Kijk en daar gaat mijn hart nog steeds sneller van kloppen.

Prachtig, dit merk is precies wat ik voor ogen heb, een gezonde huid op een veilige manier. In combinatie met de behandelingen die ook niet bepaald “standaard” zijn kan ik nu mijn doel bereiken.

Een krachtige gezonde huid die straalt. Veilig en met resultaat. Thuis werk je elke dag aan de opbouw van een huid die in balans is. En de behandelingen die zetten de huid zelf weer aan het werk.

Fantastisch vanaf 2012 heb ik al zoveel mensen kunnen helpen met hun huid, dit geeft mij zoveel voldoening. Ik ben er trots op en blij dat ik mijn eigen pad heb gevolgd.

Miranda van Leeuwen – Vlasveld
Huidspecialist en Epionce Expert

miranda_skinspecials_gray

“De huid zelf weer
aan het werk zetten,
dat is de kunst.”