Over ons

Welkom, mijn naam is Miranda van Leeuwen-Vlasveld

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam als huidspecialist. En de huid boeit me nog steeds, Cliënten helpen en begeleiden naar een gezonde en actieve huid daar wordt ik blij van.

Want een gezonde huid is jouw mooiste huid.

Prive: Inmiddels al bijna 30 jaar getrouwd met Marcel en trotse moeder van 2 heerlijke dochters en inmiddels ook 2 hele fijne schoonzoons. Ik ben een buitenmens, hou van de natuur en de prachtige omgeving waarin we wonen. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden om te wandelen met de hond of te rijden met mijn paard. Heerlijk buiten zijn geeft me een hoop energie.

Waarom Skin Specials:

In 1990 heb ik mijn diploma behaald en ben ook meteen in het vak gaan werken. In de eerste jaren heb ik bij diverse praktijken gewerkt.

Blijven leren, ontwikkelen en groeien doe ik graag. Ik ben een aantal jaren actief betrokken geweest bij de branche examens en mag ook graag rond de tafel zitten met collega’s uit aanverwante beroepsgroepen. Van elkaar en met elkaar kun je veel leren en kom je verder. We werken dan ook nauw samen met  Lootskiniek Dermatoloog Mirjam Loots en Huidtherapeute Nina Scheppin

Over Laura

Mijn naam is Laura van Leeuwen. Huidspecialist met een enorme passie voor de huid

De passie voor het vak huidspecialiste ontstond in de pubertijd. Zoals vele pubers kreeg ook ik last van acne. Naast de pijn van de ontstekingen maakte het mij erg onzeker over hoe mijn huid eruitzag.

Ik begrijp als geen ander hoeveel last je kan hebben van een huidprobleem. Een mooie egale huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het mooiste aan dit vak vind ik dan ook om iemand weer te laten stralen in zijn/haar eigen huid. Want als je na een periode van onzekerheid, eindelijk s’ochtends weer op kunt staan met een stralend ,mooi en zelfverzekerd gevoel is dat ongelofelijk waardevol.

Ik ben ook erg geïnteresseerd in de huid van binnenuit. Zo ben ik steeds bezig met opleidingen en trainingen om mijn kennis te verdiepen. Super interessant en ook hier geef ik je graag tips over.

Daarnaast vind ik het heel erg leuk om mijn kennis, ervaring en tips met iedereen te kunnen delen en inspireren om ook jou te helpen naar een gezonde huid.

Is voor jou een mooie gezonde huid geen vanzelfsprekendheid? Dan help ik je graag.

Liefs Laura

Eigen behandelvisie

Skin Specials heeft een eigen behandelvisie, balans terug brengen in de huid en de huid zelf weer actief aan het werk zetten. Een gezonde huid ontstaan van binnenuit. Balans herstellen doen we met veilige en verantwoorde producten. In de praktijk en de client ook dagelijks thuis. 

Een gezonde huid die zelf actief aan het werk is, dat is jouw mooiste huid.

Onze behandelingen zijn erop gericht om jouw huid zelf weer aan het werk te zetten. De huid vernieuwt zich keer op keer en hier liggen volop kansen om jouw huid optimaal gezond te krijgen.

Elke 6 weken zetten we de huid weer aan het werk in de praktijk, dagelijks zorg je er zelf voor dat jouw huid optimaal verzorgd wordt met onze producten en zo bereiken we samen ons doel.

Een krachtige gezonde huid straalt en geeft je zelfvertrouwen.

Is jouw huid uit balans, bedenk dan wel dat het tijd nodig heeft om te herstellen. Dit kan soms wel een jaar of langer duren. Met veilige behandelingen in de praktijk en dagelijks verzorgen thuis werk je elke dag aan de opbouw van een huid die in balans is.

Fantastisch dat we samen zoveel mensen kunnen helpen.

We zijn er trots op dat we met plezier en passie ook jou kunnen helpen aan een optimaal gezonde huid.