Welkom, mijn naam is Miranda van Leeuwen-Vlasveld

Ik ben een buitenmens, hou van de natuur en de prachtige omgeving waarin we wonen. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden om te tuinieren, wandelen of sporten. Actief buiten bezig zijn geeft me een hoop energie.

Als puber heb ik zelf veel last gehad van een onrustige huid, dit was voor mij in 1987 de aanleiding om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan doen. In 1990 heb ik mijn diploma behaald en na al die jaren is de huid nog altijd mijn passie. En doe ik mijn werk met veel plezier.

Door jaren lange ervaring leer en zie je enorm veel. Hierdoor heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Ik volg nog regelmatig trainingen en verdiep me in de nieuwste technieken en producten die op de markt komen. In al die jaren heb ik al vele hypes zien komen en gaan maar is mijn visie op een gezonde huid blijven bestaan.

En zo is Skin Specials gegroeid tot waar we nu staan. En de mooiste kroon op mijn werk is toch wel dat m’n dochter inmiddels één dag in de week ook bij Skin Specials actief is. Het vak zit ons in beide de genen.

miranda
96-web

Mijn naam is Laura van Leeuwen

Waarom Skin Specials:

Een gezonde huid is voor ons een mooie huid. En de behandelingen  zijn erop gericht om jouw huid zelf weer aan het werk te zetten. De huid vernieuwt zich keer op keer en hier liggen volop kansen om de huid optimaal gezond te krijgen.

Elke behandeling zetten we jouw huid weer intensief aan het werk, dagelijks zorg je er zelf voor dat je jouw huid optimaal verzorgd met onze producten en zo bereiken we samen ons doel.

Is jouw huid uit balans, bedenk dan wel dat het tijd nodig heeft om te herstellen. Dit kan soms wel een jaar of langer duren. Met klinisch bewezen en resultaat gerichte behandelingen in de praktijk.  Producten en apparatuur van het hoogste niveau. Uitvoerig getest en met zichtbaar resultaat. Met de dagelijkse verzorging thuis werk je elke dag aan de opbouw van een huid die in balans is.

Een krachtige gezonde huid straalt.

Mooie groet,
Miranda & Laura van Leeuwen

56-web
skinspecialproducten