Welkom, mijn naam is Miranda van Leeuwen-Vlasveld

Ik ben een buitenmens, hou van de natuur en de prachtige omgeving waarin we wonen. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden om te wandelen met de hond of te rijden met mijn paard. Actief buiten bezig zijn geeft me een hoop energie.

Waarom Skin Specials:
Als puber heb ik zelf veel last gehad van een onrustige huid, dit was voor mij in 1987 de aanleiding om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan doen. In 1990 heb ik mijn diploma behaald en ben ook meteen in het vak gaan werken. In de regio heb ik bij diverse praktijken gewerkt.

Naar verloop van tijd ging ik ontdekken waar mijn passie lag, waar ik goed in ben en energie van krijg. Je wordt naar mate je ervaring steeds kritischer en het leren blijft een mooie stimulans om vak kennis up to date te houden.

En zo is Skin Specials ontstaan, ik paste niet meer in de jas van de werkgever en heb mijn eigen filosofie gevonden.

Een gezonde huid is voor mij een mooie huid. En mijn behandeling is erop gericht om jouw huid zelf weer aan het werk te zetten. De huid vernieuwt zich keer op keer en hier liggen volop kansen om jouw huid optimaal gezond te krijgen.

Elke 6 weken zet ik jouw huid weer aan het werk in de praktijk, dagelijks zorg je er zelf voor dat jouw huid optimaal verzorgd wordt met onze producten en zo bereiken we samen ons doel.

Een krachtige gezonde huid die straalt. Is jouw huid uit balans, bedenk dan wel dat het tijd nodig heeft om te herstellen. Dit kan soms wel een jaar of langer duren. Met veilige en verantwoorde behandelingen in de praktijk en dagelijks verzorgen thuis werk je elke dag aan de opbouw van een huid die in balans is.

Fantastisch dat ik vanaf 2012 al zoveel mensen heb kunnen helpen.

Ik ben er trots op en blij dat ik mijn eigen weg heb gevolgd. Ik hoop jullie nog vele jaren met plezier en passie te helpen aan een optimaal gezonde huid.

Mooie groet,
Miranda van Leeuwen – Vlasveld

90-web
96-web

Over Laura

Mijn naam is Laura van Leeuwen.

De passie voor het vak huidspecialiste ontstond in de pubertijd. Zoals vele pubers kreeg ook ik last van acne. Naast de pijn van de ontstekingen maakte het mij erg onzeker over hoe mijn huid eruitzag.

Gelukkig is mijn moeder Miranda zelf ook huidspecialist en door haar behandelingen en producten ontstond ook mijn interesse in de huid en in het vak.

Ik begrijp als geen ander hoeveel last je kan hebben van een huidprobleem. Een mooie egale huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het mooiste aan dit vak vind ik dan ook om iemand weer te laten stralen in zijn/haar eigen huid. Want als je na een periode van onzekerheid, eindelijk s’ochtends weer op kunt staan met een stralend ,mooi en zelfverzekerd gevoel is dat ongelofelijk waardevol.

Daarnaast vind ik het super leuk om mijn kennis en tips met iedereen te kunnen delen en inspireren  om ook jou te kunnen helpen naar een gezonde huid.

Is voor jou een mooie huid ook geen vanzelfsprekendheid? Dan help ik je graag.

Liefs Laura