Welkom, mijn naam is Miranda van Leeuwen-Vlasveld

Ik ben een buitenmens, hou van de natuur en de prachtige omgeving waarin we wonen. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden om te wandelen met de hond of te rijden met mijn paard. Actief buiten bezig zijn geeft me een hoop energie.

Waarom Skin Specials:
Als puber heb ik zelf veel last gehad van een onrustige huid, dit was voor mij in 1987 de aanleiding om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan doen. In 1990 heb ik mijn diploma behaald en ben ook meteen in het vak gaan werken. In de regio heb ik bij diverse praktijken gewerkt.

Naar verloop van tijd ging ik ontdekken waar mijn passie lag, waar ik goed in ben en energie van krijg. Je wordt naar mate je ervaring steeds kritischer en het leren blijft een mooie stimulans om vak kennis up to date te houden.

En zo is Skin Specials ontstaan, ik paste niet meer in de jas van de werkgever en heb mijn eigen filosofie gevonden.

Een gezonde huid is voor mij een mooie huid. En mijn behandeling is erop gericht om jouw huid zelf weer aan het werk te zetten. De huid vernieuwt zich keer op keer en hier liggen volop kansen om jouw huid optimaal gezond te krijgen.

Elke 6 weken zet ik jouw huid weer aan het werk in de praktijk, dagelijks zorg je er zelf voor dat jouw huid optimaal verzorgd wordt met onze producten en zo bereiken we samen ons doel.

Een krachtige gezonde huid die straalt. Is jouw huid uit balans, bedenk dan wel dat het tijd nodig heeft om te herstellen. Dit kan soms wel een jaar of langer duren. Met veilige en verantwoorde behandelingen in de praktijk en dagelijks verzorgen thuis werk je elke dag aan de opbouw van een huid die in balans is.

Fantastisch dat ik vanaf 2012 al zoveel mensen heb kunnen helpen.

Ik ben er trots op en blij dat ik mijn eigen weg heb gevolgd. Ik hoop jullie nog vele jaren met plezier en passie te helpen aan een optimaal gezonde huid.

Mooie groet,
Miranda van Leeuwen – Vlasveld

miranda_overons